Webdesign MySiteNow Bussum           *          Alle rechten voorbehouden 2014-2018  copyright stichting 4Gambia Kampen        *        Sitemap        *        Disclaimer

IBAN:

NL42 SNSB 0872 4709 46


KvK nummer:

60729953


RSIN nummer:

854035709

Share on Facebook Share on Twitter


Aansprakelijkheid


Stichting 4Gambia vindt kwaliteit belangrijk. Daarom besteden wij alle mogelijke zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website. Ondanks onze zorg en inspanning kunnen wij geen garantie geven voor de juistheid, nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie op deze website. De foutloze werking en continue toegankelijkheid van deze website en van onze elektronische diensten kunnen wij niet garanderen. Stichting 4Gambia aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door onjuiste, onnauwkeurige of onvolledige informatie op deze web-site, voor schade door storingen of anderszins.

Stichting 4Gambia behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment te wijzigen.


Inhoud

De inhoud van deze website mag niet worden gereproduceerd of anderszins worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van de auteur.

Links

Op deze website zijn links opgenomen. Stichting 4Gambia is niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waarnaar in links wordt verwezen. Linken naar de website van stichting 4Gambia is toegestaan op voorwaarde dat dit haar goede naam niet aantast.


E-mail

Stichting 4Gambia geeft geen garantie dat e-mail of andere elektronische berichten worden ontvangen en/of verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het niet of te laat ontvangen en/of verwerken daarvan.


Gebruik van tips en materiaal

Suggesties, ideeën en materialen die u ons toestuurt (al dan niet per e-mail) ten behoeve van deze website, zijn niet vertrouwelijk en mogen zonder toestemming worden gereproduceerd of anderszins worden gebruikt, tenzij u expliciet aangeeft dat deze vertrouwelijk zijn en niet gebruikt mogen worden.


Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website, laat het ons weten. Ook als u onjuistheden aantreft op de website of informatie mist, horen wij dat graag.