Schoolbankjes

schoolbankjes

Een tijd geleden heeft Stichting 4Gambia schoolbankjes gedoneerd gekregen. Die moeten dan wel op transport naar Gambia. Eén van onze partners, stichting Bennie helpt Gambia, regelt dat vervoer. Inmiddels zijn de schoolbankjes al in Gambia aangekomen. Ze kwamen in een container aan in de haven van Banjul. Amadou moest ze met zijn eigen auto ophalen en met een gewone auto moet er goed gestuwd worden. Dan zijn ze echter nog niet op de definitieve plaats van bestemming.

schoolbankjes
schoolbankjes op transport

Door het coronavirus is in Gambia de noodtoestand van kracht. Ondanks dat er nog niet veel slachtoffers zijn, ligt het openbare leven nagenoeg stil. Daardoor heeft het wat langer geduurd voor de schoolbankjes op transport konden naar hun definitieve eindbestemming. Nu zijn ze eindelijk op weg naar de lagere school in Sare Wallom in de buurt van Basse. Lekker ver weg dus. Waar de nood hoog is.

Meer nieuwsberichten >>