kerstactie

Kerstactie Stichting 4Gambia

Stichting 4Gambia heeft een kerstactie opgezet om de kinderen en hun families in het 4Gambia sponsorprogramma te verrassen. Via een mail zijn de sponsors van ‘onze kinderen’ in Gambia benaderd. Ook op Facebook hebben we een bericht geplaatst. Het coronavirus heeft ook impact op de economische situatie. Deze is in Gambia immers nog altijd nijpend nu er bijna geen toeristen komen. Ook de families in het 4Gambia sponsorprogramma lijden ernstig onder de situatie. Bij een Gambiaanse kippenboer hebben we nu voor elk van onze kids een kip besteld. Inmiddels zijn er al een heel aantal bezorgd en zien we overal lachende gezichten. Wat een prachtig kerstcadeau.

Geef ook een kip

We betalen natuurlijk een eerlijke prijs voor de kippen. Dat is goed voor ons, maar ook goed voor de boer. Wil je ook helpen om de kosten te dragen? Een kip kost € 5,00. Een bijdrage kan worden overgemaakt op IBAN NL42 SNSB 0872 4709 46 ten name van stichting 4Gambia, onder vermelding van kerstactie.

Abaraka (dank u wel)!

Meer nieuwsberichten >>