Rollator voor Harr

Hier worden we blij van. We kregen een tijdje geleden opnieuw een hulpmiddel – een rollator – gedoneerd, van dezelfde donateur als de rolstoel twee jaar geleden. En ook nu hebben we er een goede bestemming voor gevonden. Harr, het gehandicapte meisje die een paar jaar geleden bij ons werd aangemeld. Stichting 4Gambia vertelt op de pagina Individuele hulp uitgebreid het verhaal van Harr. Ze woont bij haar oma, omdat haar moeder niet voor haar kan zorgen als ze aan het werk is. Met deze rollator hoeft oma haar kleindochter niet altijd meer te dragen. Harr heeft binnenshuis nu wat meer bewegingsvrijheid. Ze moet nog even wennen, dit is heel erg nieuw voor haar. Maar we denken dat de foto’s laten zien hoe blij ze is, en ook hoe blij oma is. Hoe mooi is dát… ❤️#4Gambia #togetherwearestrong #changingfuture www.4gambia.nl

P.S. we hebben toestemming van de familie om de foto’s te plaatsten op sociale media