Soap 4Gambia

Er is een nieuwe Facebook pagina: Soap 4Gambia. De zeepjes die we aanbieden komen allemaal uit Gambia, het kleinste land op het Afrikaanse continent. Door producten in Gambia in te kopen, steunen we kleine ondernemers en daarmee de lokale economie. De verkoopopbrengst wordt gedeeld met Stichting 4Gambia. Twee vliegen in één klap dus, jij een lekker 100% natuurlijk zeepje, en de kinderen in Gambia een kans op een betere toekomst!

Zeepjes speciaal voor de kleintjes! Met 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt in Gambia. De zeepjes kosten € 4,- per stuk, met een bad Puff erbij betaal je € 6,-. Bestellen kan bij Géke via een privé bericht op de Facebook pagina Soap 4Gambia. Heb je zelf geen baby- en kidszeep nodig? Dan is het leuk om cadeau te geven.

*Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Opsturen kan ook, dan komen er verzendkosten bij. Vraag er naar in een privé bericht.

Ook voor volwassenen zijn er inmiddels zeepjes beschikbaar. Aloë Vera is een bekend ingrediënt voor zeep en die hebben we ook in het assortiment. Dan is er zeep met geactiveerde houtskool, goed voor een onreine huid. Door de toegevoegde honing en bijenwas is de zeep ook voedend. €4,- per stuk. Uiteraard ook verkrijgbaar met een cadeau zakje (€1,-) en een bad Puff naar keuze (€2,-).