Amadou in de schoolbanken

Amadou is vrijwilliger voor Stichting 4Gambia. Hij onderhoudt de contacten met de diverse scholen waar de kinderen uit ons sponsorprogramma heengaan. Daarnaast is hij toezichthouder bij onze andere projecten. Daar komt heel wat bij kijken. Daarom is ook ‘onze’ Amadou sinds kort terug naar de schoolbanken. Hij is onlangs begonnen met de tweejarige studie Project planning. Deze studie is speciaal bedoeld voor goede doelen stichtingen, zoals Stichting 4Gambia is. Hij doet de studie aan het in Gambia gerenommeerde Management Development Institute. Amadou gaat hiervoor drie dagen per week naar school, waarvan twee dagen in het weekend. Zo houdt hij zoveel mogelijk tijd over voor zijn werkzaamheden voor de stichting in combinatie met zijn privéleven. 

Uiteraard betaalt Stichting 4Gambia deze studie. We denken namelijk dat het een meerwaarde voor de stichting zal zijn. Daarnaast is het goed voor Amadou zelf, voor zijn persoonlijke ontwikkeling. We wensen hem dan ook veel succes!