Zeepjes uit Gambia


Sinds kort zijn er zeepjes uit Gambia te koop bij Géke Schutte. Ze zijn gemaakt in Gambia met natuurlijke ingrediënten. Door in Gambia te kopen krijgt de lokale economie ook een duwtje. De verkoopopbrengst wordt gedeeld met Stichting 4Gambia. Twee vliegen in één klap dus, jij een lekker 100% natuurlijk zeepje, en de kinderen in Gambia een kans op een betere toekomst! Wil je meer weten over de doelstellingen, kijk dan eens op de pagina Zo werken wij.

Babyzeepjes

Zeepjes speciaal voor de kleintjes! Met 100% natuurlijke ingrediënten gemaakt in Gambia. Nu tijdelijk verkrijgbaar met een bad Puff naar keuze. Zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij! Zeepjes € 4,- per stuk, wil je er een bad Puff bij dan betaal je € 6,- . Geef je bestelling via een privé bericht door op de Facebookpagina Soap 4Gambia. Heb je geen Facebook, geen nood: een mail naar geke66@gmail.com met je gegevens en je bestelling kan ook.

*Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Opsturen kan ook, dan komen er verzendkosten bij. Vraag er naar in een privé bericht.

Deze babyzeep is een echte – ouderwetse – ambachtelijke zeep. Hierdoor prikt de zeep wél in de oogjes. Vermijd daarom contact met de ogen. Laat de zeep na gebruik goed drogen, dan heb je er het langste plezier van.

Het is een parfumvrije en zeer milde zeep met kamille en verzorgende sheabutter. Speciaal voor de gevoelige babyhuid, maar ook geschikt voor volwassenen. De ingrediënten zijn: verzeepte duurzame lokale palmolie, verzeepte Moringa olie van eigen productie, verzeepte ongeraffineerde sheabutter (of Karitéboter), verzeepte lokale bijenwas en kamille van eigen productie.

Dit product is handgemaakt in kleine batches. Elke zeep kan een – lichte of sterkere – variatie in textuur en kleur hebben. Mocht er door één of meerdere ingrediënten irritatie optreden, stop dan met het gebruik. Voor een heerlijke crème en schuim raden we het gebruik van een douchenetje of bolletje aan.

  • Karitéboter, ook wel sheabutter genoemd, is een plantaardig vet dat gewonnen wordt uit kartiténoten, de vrucht van de Afrikaanse karitéboom. In onbewerkte vorm is het vet meestal ivoorkleurig, en de meer bewerkte vormen hebben een witte kleur.
Zeepjes voor volwassenen

Aloë Vera is een bekend ingrediënt voor zeep en die hebben we ook in het assortiment. Naar keuze met of zonder bad Puff. De zeepjes kosten € 4,- per stuk en de Puff kost € 2,-. Cadeau zakjes zijn ook beschikbaar. Deze kosten € 1,- per stuk.

Aloë Vera is verfrissend, verzachtend en hydraterend. Natuurlijk is deze zeep zonder parfum en bovendien geschikt voor alle huidtypes. De Aloë Vera is van eigen kweek. De plantdelen worden voor optimale werking direct toegevoegd aan de zeep. Verder wordt verzeepte duurzame lokale palmolie, verzeepte Moringa olie van eigen productie en verzeepte lokale bijenwas gebruikt bij de fabricage.

Nog meer zeepjes uit Gambia: Honingzeep en Moringa zeep. Ook beschikbaar met bad Puff.

Dan is er zeep met geactiveerde houtskool, goed voor een onreine huid. Door de toegevoegde honing en bijenwas is de zeep ook voedend. €4,- per stuk. Uiteraard ook verkrijgbaar met een cadeau zakje (€1,-) of een bad Puff (€2,-). Geef bij je bestelling op of je alleen de zeepjes wilt of ook een bad Puff en/of cadeau zakje.

Net als bij alle zeepjes uit Gambia is gebruik gemaakt van lokale producten.

Lippenbalsem

Er is ook lippenbalsem in twee variaties: Moringa of Kokos. Afzonderlijk leverbaar of in cadeau pakket. Per stuk kosten ze € 3,50. Een cadeau pakket kost € 6,50. Daar kan je als extra ook een bad Puff (€ 2,-) of cadeauzakje (€ 1,-) bij bestellen.