African Foundation Award


Uitreiking Award

Het magazine voor mensen uit Afrika die in Europa wonen, The Voice News Magazine, organiseert jaarlijks een gala-evenement. Zowel individuen als organisaties die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Afrika in het algemeen, worden dan in het zonnetje gezet. Op 21 oktober 2016 viel de eer te beurt aan Stichting 4Gambia, we kregen de African Foundation Award uitgereikt. Men had vastgesteld dat wat we doen in Gambia ook werkelijk leidt tot ontwikkeling. En dat is natuurlijk geweldig om te horen!

Onze voorzitter, Géke Schutte, heeft persoonlijk de Award in ontvangst genomen. Ze hield aansluitend een speech waarbij het belang van onderwijs werd benadrukt. Daarnaast beloofde ze door te gaan zo lang als het nodig is en zolang als het mogelijk is. En daar zijn we elke dag nog mee bezig.

Award
African Foundation Award
African Foundation Award

Bij de uitreiking kreeg Géke de African Foundation Award en het daarbij behorende certificaat. Stichting 4Gambia mag terecht trots zijn op hetgeen ze doet in Gambia.

Naar aanleiding van het winnen van deze Award wordt over Stichting 4Gambia geschreven. Sommige publicaties zijn ook echt in een papieren krant verschenen, anderen staan alleen online. Maar toch leuk om te lezen hoe men in Gambia over ons schrijft. Lees de publicatie van Whats-on Gambia in november 2016 naar aanleiding van de African Foundation Award.