Partners


Samen sta je sterk

Stichting 4Gambia is van mening dat je sterker staat wanneer je samenwerkt. Om die reden hebben wij ons aangesloten bij Partin, een organisatie voor particuliere initiatieven. Daarnaast zijn we lid van de Verenigde Stichtingen Gambia, meestal afgekort als VSG. Dit is een vereniging waar stichtingen en particulieren die hulp verlenen in Gambia hun ervaringen en kennis delen.

Daarnaast voelt Stichting 4Gambia zich verbonden met een aantal andere bedrijven en organisaties. Ze helpen ons veelal met geld en/of spullen of ze verlenen ons diensten, waarvoor dank. En met een enkele voelen we ons om een andere reden verbonden. Bezoek hun websites eens door te klikken op hun namen. Van harte aanbevolen.

Om privacy redenen vermelden we geen namen van individuele sponsors, maar ook zij leveren een belangrijke bijdrage. Hartelijk dank daarvoor. Wil je ook sponsor worden of Stichting 4Gambia op een andere manier helpen? Kijk dan op de pagina Meehelpen.

Uitgelicht

Een belangrijke partner voor Stichting 4Gambia is ResiRest. Een organisatie die wereldwijd reizigers en lokale families samenbrengt rondom het bereiden en samen eten van een maaltijd.

Stichting 4Gambia draagt in Gambia onder andere de lokale families aan die, als ze meedoen in het ResiRest-concept, een eerlijke vergoeding daar voor krijgen. En dat is goed. En wat goed is voor de Gambianen, daar zet Stichting 4Gambia zich graag voor in.

Lokale families krijgen altijd enthousiaste reizigers op bezoek die niet alleen van lokaal eten houden maar ook van lokale tradities en culturen. Tijdens deze maaltijden ontstaan dan ook vaak mooie herinneringen, voor zowel de reiziger als ook voor de lokale familie.

Resirest